Erling tog alle med Storm

Ekstra Bladet 3. juni 2011

Der er i disse minutter liv og glade dage hos 58-årige Erling Storm fra Tilst, der netop har vundet titlen som årets ‘Talent 2011’ i forbindelse med dansktopfestivalen i Hedensted, der foregår i dag og i morgen.

Vinderen kunne dårligt få armene ned, da ekstrabladet.dk. fangede ham efter finalesejren.

– Jeg er så super lykkelig. Det har jeg jo ventet på i 47 år, siger Erling Storm, der vandt med sangen ‘Trænger til et kys’.

Finalen stod imellem 36-årige Jacob Staal og den rutinerede Erling Storm, 58, der allerede startede sin musikalske karriere som 14-årige.

– Det er dejligt at have fået den ankendelse, så man ved, at man er god nok. Så nu skal jeg bare fortsætte, og så er planen at komme ud og spille på de store scener, siger Erling Storm, der har udgivet to cd’er.

Erling Storm er i forvejen en kendt mand, han har i år ligget nummer et i fem uger på Danmarks Radios dansktophitliste.

Erling Storm har med sin sejr vundet æren og retten til at stille op på den store scene næste år i Hedensted samt muligheden for at udgive en cd.

Ambitiøs bagmand Dansktopfestivalen havde sin debut sidste år, og i år er der lagt ekstra mange kræfter i ovnen.

Initiativtageren Bo Bonde har nemlig valgt at sælge sin kro og satse fuldt ud på arrangementet.

I år har man derfor valgt, i rigtig ‘X Factor’-stil, at skyde festivalen i gang med en vaskeægte talentkonkurrence, kaldet ‘Talent 2011’. Derfor strækker festivalen sig over to dage, i forhold til sidste års arrangement.

Festivalen går for alvor i gang i morgen, og herlighederne begynder klokken klokken 12 og løber helt frem til klokken 22, hvor Brødrene Olsen sætter det sidste punktum.