Travlhed hos årets Dansktoptalent

Der er travlhed i butikken hos årets Dansktoptalent

Erling Storm vandt den første udgave af Dansktopfestivalens talentkonkurrence, Dansktoptalent 2011. Sejren har givet ham meget at se til: Fra koncerter og tv-optrædener til en spritny cd.
”Vinderen af Dansktoptalent 2011” er… Erling Storm!
Det var en kisteglad musiker, der under årets Dansktopfestival kunne lade sig hylde som vinder af Dansktopfestivalens nye talentkonkurrence, ”Dansktoptalent 2011.”
Med sangen ”Trænger til et kys” overbeviste 58-årige Erling Storm et enigt dommerpanel om, at han havde skrevet konkurrencens bedste sang. Siden har den garvede spillemand fra Tilst haft travlt med at forfølge sin musikalske karriere, der først er begyndt at tage fart i en sen alder.
Som en del af førstepræmien vandt Erling Storm blandt andet retten til at spille på Dansktopfestivalen næste år, ligesom han også fik overrakt 10.000 kroner til en cd-indspilning. Indspilningerne er netop resulteret i den tre numre lange cd, ”Længe leve min mobiltelefon”, der kom på gaden 4. november.
– Jeg har faktisk fødselsdag 4. november, så jeg tænkte, det var et passende tidspunkt at udgive cd’en, griner Erling Storm.
På scenen med Kim & Hallo Ud over den dugfriske udgivelse gav sejren ham også mulighed for dele scene med dansktopveteranerne i Kim & Hallo, da orkestret i oktober måned spillede op til dans på Låsby Kro.
– Vi spillede blandt andet ”Trænger til et kys” sammen, og derudover fik jeg lov at spille 4-5 numre med dem. Det var rigtig sjovt at prøve, fortæller Erling Storm.
Top Charlie og ny cd Den aarhusianske musikant har i samme ombæring netop været på visit i TV2 Charlies tv-studier for at medvirke i Top Charlie, hvor Erling Storm gav en live-version af sangen ”Kan man ønske sig mer’.”
Og for at afrunde de mange meritter er det endelig hans plan at gå i studiet igen til næste år for at indspille en fuldlængde cd, der gerne skulle være i handlen til sommer.
– Det kunne være fint, hvis den var klar til Dansktopfestivalen, men nu må vi se, om jeg når det. Det er i hvert fald dejligt, at der er begyndt at ske en del, siger Erling Storm.

Skrevet af  6/11 2011, 08:33